Channel development

Sales ► Consider it done

Home » Sales services » Sales delivery » Channel development

Channel Development

Wij ondersteunen u bij het vinden van nieuwe partners

Vaak krijgen wij de opmerking: ‘We willen meer partners aangesloten hebben!’ Maar een extra aangesloten partner levert u als vendor niet per definitie extra omzet.

 

Het aansluiten van partners is geen kunst

Het vinden van geschikte partners is dat wel

Partners komen niet vanzelf met business. U heeft vast en zeker liever 40 actieve, enthousiaste partners dan 100 aangesloten partners die niet voor uw product of dienst gaan. Het aansluiten van partners is geen kunst. Het vinden van gemotiveerde partners met kennis én een interessant klantenbestand met bedrijven is dat wel. Deze partners bieden u de kans om te groeien in moeilijke tijden. In de zoektocht naar een geschikte reseller speelt dus mee of een partij überhaupt voor ú potentieel heeft en ook echt samen de business wil gaan ontwikkelen. Zijn ze bereid te investeren in tijd, training en het ontsluiten van hun eigen klantenbase?

Skondras ondersteunt u bij het vinden van nieuwe partners. Wij kennen de markt van resellers goed dus weten waar u goed business kan doen. Daarnaast ondersteunen wij uiteraard bij het genereren van concrete leads/opportunities waarmee u de reseller ook echt voor u wint.

Voor wie

Voor welke bedrijven?

Wij helpen vendoren reeds 20 jaar met channel develpment. Denk aan organisaties als IBM, Barracuda, Dell, Qualys, Datto, Atera networks en Hewlett Packard.

Sectoren

Bewezen in sectoren

Skondras heeft in diverse landen ervaring in meer dan 26 verschillende sectoren:

  • Zakelijke dienstverlening
  • IT/automatisering
  • Telecom
  • Olie-& gas
  • Logistiek
  • Retail

Minimizing Stress by Simplifying Sales

Van strategie tot praktische implementatie

Stress minimaliseren

Door sales geheel of gedeeltelijk over te nemen

Daadkracht & resultaat gedreven

100% focus op het behalen of verbeteren van resultaat

Internationale scope
Ideaal voor bedrijven die ondersteuning zoeken in expansie naar andere Europese landen

Quickscan: 10 minuten

Brainstormen met een deskundige

U wilt meer halen uit u sales? Of u weet nog niet wat u zoekt? Weten of Skondras bij u past?  Wij denken graag met u mee. In een kort gesprek brainstormen wij me over uw mogelijkheden.

 

Geheel vrijblijvend

Blog

7 valkuilen bij het meten van marketingresultaten

Meten is weten. Dit credo geldt voor bijna alles en zeker ook voor marketingresultaten. Het meten van resultaten is niet alleen belangrijk om de ROI van je campagnes te bepalen, je kunt de resultaten ook gebruiken om toekomstige campagnes te verbeteren. Nog...

Lees meer

Wat heeft sales van marketing nodig?

De afdelingen sales en marketing binnen een bedrijf moeten heel nauw samenwerken. Beide hebben ze uiteindelijk dezelfde functie voor het bedrijf; het binnenhalen van nieuwe opdrachten. In veel bedrijven is de samenwerking tussen marketing en sales niet optimaal. Sales...

Lees meer

Vacatures

Heb jij verkooptalent en aantoonbare ervaring in sales? Reageer dan op onze openstaande vacatures! Vacatures zijn zowel voor intern binnen Skondras als functies bij onze klanten.

Download gratis

Whitepaper Sales anno nu

  • Hoe geeft ook u een boost aan uw winst?
  • Traditionele salestechnieken worden steeds minder effectief: spring in op de laatste ontwikkelingen!

Lees het in de gratis whitepaper.