Sales delivery

Sales ► Consider it done

Home » Sales services » Sales delivery

Call center sales support

B2B sales expertise

Skondras is begonnen en groot geworden in telemarketing & callcenteractiviteiten. Inmiddels zijn deze diensten onderdeel geworden van wat wij ‘sales delivery’ noemen. Sales delivery behelst alle praktische uitvoer van doelstellingen die in sales plannen & sales strategie vastgelegd zijn.

 

In dit vakgebied komt al onze kennis en ervaring van meer dan 17 jaar B2B sales & lead generatie samen.

 

Wij bieden:

 • Outbound Services
 • Inbound Services
 • Telesales
 • Social Selling
 • Channel Development
 • Thought Leadership

Wat is uw uitdaging? Vraag nu een vrijblijvende 10 minuten brainstorm of offerte aan

Sales specialisten

Outbound services

Koude telefonische acquisitie is een vak apart. Skondras beheerst dit als geen ander in diverse sectoren. De kwaliteit van de door ons aangeleverde afspraken is zeer hoog.

 

Kwaliteit versus kwantiteit

Het uiteindelijke succes van leadgeneratie met als doel afspraken te maken  zit ‘m voor u in een gezonde balans tussen de kwaliteit van de leads en de kwantiteit aan leads. Het is de bedoeling dat beide maximaal zijn. Wij werken aan de hand van de BANT-methode.

 

Een kwalitatieve lead is een lead die aan vooraf overeengekomen criteria voldoet.

Skondras werkt uitsluitend met ervaren sales agents met levens- en werkervaring. Gemiddelde leeftijd is 35 jaar. Mensen die een weten wat er binnen een bedrijf gebeurt en die een gedegen gesprek kunnen voeren met een contactpersoon op beslissersniveau. Alleen dan kunt u erop vertrouwen dat een lead echt waardevol en sales qualified is voor uw account manager.

 

 

Sales specialisten

Inbound services

Wij bieden klanten verschillende inbound telefoondiensten aan. Veelal gebeurt dit ook in combinatie met een commercieel outbound traject. In veel inkomende klantprocessen worden de commerciële kansen namelijk onderschat en zelfs verwaarloosd.

Skondras heeft wel oog voor die mogelijkheden zonder uiteraard de inhoudelijke kwalitatieve afhandeling uit het oog te verliezen. Denk daarbij aan:

 

 • Customer care
 • Helpdesk
 • Order intake & processing
 • Technische bijstand
 • Administratieve afhandeling
 • Telefonische receptiediensten
 • Telefonische aftersales

Wij doen dit onder andere voor oliemaatschappijen, een grote IT-speler in hardware en een energieleverancier.

Midden in de processen

B2B lead generatie

 

Wij staan zelf midden in de processen om sales beter te maken, soepeler te laten verlopen, deelnemers in sales processen enthousiaster te krijgen, hen beter te laten presteren. Hen met betere leads en afspraken bezig te laten zijn.

 

Elke dag weer.

Channel Development

‘We willen meer partners’

Vaak krijgen wij de opmerking: ‘We willen meer partners aangesloten hebben!’

 

Maar een extra aangesloten partner levert u als vendor niet per definitie extra omzet. Partners komen niet vanzelf met business.  Wij helpen u met het vinden van gemotiveerde partners die kennis hebben én die een interessant klantenbestand meebrengen.

 

 

Deze partners bieden u de kans om te groeien. In de zoektocht naar een geschikte reseller speelt dus mee of een partij überhaupt voor ú potentieel heeft en ook echt samen de business wil gaan ontwikkelen. 

Wij helpen vendoren reeds 20 jaar met channel develpment. Denk aan organisaties als IBM, Barracuda, Dell, Qualys, Datto, Atera networks en Hewlett Packard.

Minimizing Stress by Simplifying Sales

Van strategie tot praktische implementatie

&

Stress minimaliseren

Door sales geheel of gedeeltelijk over te nemen
&

Daadkracht & resultaat gedreven

100% focus op het behalen of verbeteren van resultaat
&

Internationale scope

Ideaal voor bedrijven die ondersteuning zoeken in expansie naar andere Europese landen
7
 

Waarom acquisitie uitbesteden?

Onderzoek

wijst uit dat:

 • 87% van alle accountmanagers niet goed zijn in koude acquisitie of te weinig tijd hebben om aan acquisitie te doen
 • het uitbesteden van acquisitie uw verkoopproces efficiënter maakt (meer acquisitie, meer afspraken, meer bezoeken, meer verkopen)
 • de kosten van uw verkoopproces dalen

Vergroot het succes van uw verkooproces

Social selling

Skondras gebruikt social selling in combinatie met andere channels om maximaal effect op uw doelgroep te krijgen. Sommige prospect zijn gevoeliger voor digitaal, anderen voor een persoonlijk gesprek. Digitaal kan niet zonder het menselijke aspect van een gesprek. Geen enkele lead in business to business wordt klant puur via digitaal.

 

Door digitaal de interactie aan te gaan met uw potentiële klanten bereikt u hen op het juiste moment met de juiste boodschap. Bovendien maakt u potentiële kopers nieuwsgierig door kennisdeling en waardecreatie. Hierdoor bouwt u, nog voordat er een daadwerkelijke aankoop plaatsvindt, een band op met potentiële klanten.

 

Een geïntegreerde aanpak van social selling en telefonische opvolging door onze sales development reps leidt van Social Qualified, via Marketing Qualified naar uiteindelijk Sales Qualified leads en vervolgens klanten.

 

Weten of Skondras bij u past?

Of brainstormen over uw mogelijkheden?

Quickscan: 10 minuten

Brainstormen met een deskundige

U wilt meer halen uit uw sales? Of u weet nog niet wat u zoekt? Weten of Skondras bij u past?  Wij denken graag met u mee. In een kort gesprek brainstormen wij mee over uw mogelijkheden.

 

Geheel vrijblijvend

Blog

7 valkuilen bij het meten van marketingresultaten

Meten is weten. Dit credo geldt voor bijna alles en zeker ook voor marketingresultaten. Het meten van resultaten is niet alleen belangrijk om de ROI van je campagnes te bepalen, je kunt de resultaten ook gebruiken om toekomstige campagnes te verbeteren. Nog...

Lees meer

Wat heeft sales van marketing nodig?

De afdelingen sales en marketing binnen een bedrijf moeten heel nauw samenwerken. Beide hebben ze uiteindelijk dezelfde functie voor het bedrijf; het binnenhalen van nieuwe opdrachten. In veel bedrijven is de samenwerking tussen marketing en sales niet optimaal. Sales...

Lees meer

Vacatures

Heb jij verkooptalent en aantoonbare ervaring in sales? Reageer dan op onze openstaande vacatures! Vacatures zijn zowel voor intern binnen Skondras als functies bij onze klanten.

Download gratis

Whitepaper Sales anno nu

 • Hoe geeft ook u een boost aan uw winst?
 • Traditionele salestechnieken worden steeds minder effectief: spring in op de laatste ontwikkelingen!

Lees het in de gratis whitepaper.