Sales Academy

Sales ► Consider it done

Home » Sales services » Sales Academy

Sales Academy

Skondras Sales Academy

De markt van account/sales management verandert op vele manieren.

 

Zo:

 • zijn uw klanten zijn steeds meer gewend om online/telefonisch contact te hebben.
 • wil een groeiende groep jonge(re) medewerkers niet meer de hele dag in de auto door het land rijden.
 • worden de telefonisch/online gesloten deals, naar voorbeeld van Amerika, steeds groter.
 • vergt het bouwen van zakelijke relaties naast interactie per telefoon en face-to-face steeds meer sociale en digitale vaardigheden.

Sales development reps

Intensief en praktisch bezig zijn

Sales Development Reps, Inside sales of outbound binnendienst wordt daarmee als functie steeds volwassener en essentiëler binnen bedrijven.

 

U moet uw salesorganisatie wel inrichten op deze nieuwe wijze van werken. Online, inbound marketing, CRM, CO-browsing, social selling, digitaal ondertekenen, GDPR/AVG zijn allemaal aspecten die belangrijk zijn om deze functie goed in te richten

 

En hoe verhoudt deze functie zich tot de marketing activeiten? En onder welke manager valt zo’n Inside Sales dan logischerwijs? Skondras heeft daar de best practices van en kan jou het advies geven hoe je jouw organisatie zo in te richten zodat deze, vaak jonge professionals, optimaal functioneren

Voor wie

Voor welke bedrijven?

Skondras leidt in de Sales Academy mensen met ambitie op die tijdens hun leerperiode tevens kennis kunnen maken met uw organisatie. Voordeel is dat u de mensen leert kennen. Bij directe wederzijdse interesse kunnen er al heel snel mooie dingen ontstaan.

We laten beginnende sales mensen intensief en praktisch bezig zijn met het sales vak en combineren dit met training & coaching van ervaren mensen uit verschillende vakgebieden.

Sectoren

Bewezen in sectoren

Skondras heeft in diverse landen ervaring in meer dan 26 verschillende sectoren:

 • Zakelijke dienstverlening
 • IT/automatisering
 • Telecom
 • Olie-& gas
 • Logistiek
 • Retail

Minimizing Stress by Simplifying Sales

Van strategie tot praktische implementatie

&

Stress minimaliseren

Door sales geheel of gedeeltelijk over te nemen

&

Daadkracht & resultaat gedreven

100% focus op het behalen of verbeteren van resultaat

&

Internationale scope

Ideaal voor bedrijven die ondersteuning zoeken in expansie naar andere Europese landen

7

 

Hoe het werkt

Samenwerking & aanpak

Wij beschikken over een eigen talent pool. Wij leiden binnen de Skondras Sales Academy met name junior sales, inside sales en SDR’s op. De kandidaten worden geselecteerd met behulp van assesments zodat ze een hoge mate van ambitie meebrengen. Tijdens hun leerperiode kunnen ze tevens kennis maken met uw organisatie. Voordeel is dat u de mensen leert kennen. Bij directe wederzijdse interesse kunt u deze mensen uiteraard overnemen.

Hoe het werkt

Op proef

Uiteraard heb je ook behoefte aan jonge professionals die de basisvaardigheden die deze functie vraagt in de praktijk machtig zijn.

Alle SDR’s worden door Skondras begeleid zodat ze maximaal voldoen aan uw verwachtingen.

De sales specialist wordt voor een periode van minimaal 3 maanden bij u gedetacheerd. Wenst u hem of haar daarna vast in dienst te nemen? Dit kan uiteraard.

Weten of Skondras bij u past?

Of brainstormen over uw mogelijkheden?

Quickscan: 10 minuten

Brainstormen met een deskundige

U wilt meer halen uit uw sales? Of u weet nog niet wat u zoekt? Weten of Skondras bij u past?  Wij denken graag met u mee. In een kort gesprek brainstormen wij mee over uw mogelijkheden.

 

Geheel vrijblijvend

Blog

7 valkuilen bij het meten van marketingresultaten

Meten is weten. Dit credo geldt voor bijna alles en zeker ook voor marketingresultaten. Het meten van resultaten is niet alleen belangrijk om de ROI van je campagnes te bepalen, je kunt de resultaten ook gebruiken om toekomstige campagnes te verbeteren. Nog...

Lees meer

Wat heeft sales van marketing nodig?

De afdelingen sales en marketing binnen een bedrijf moeten heel nauw samenwerken. Beide hebben ze uiteindelijk dezelfde functie voor het bedrijf; het binnenhalen van nieuwe opdrachten. In veel bedrijven is de samenwerking tussen marketing en sales niet optimaal. Sales...

Lees meer

Vacatures

Heb jij verkooptalent en aantoonbare ervaring in sales? Reageer dan op onze openstaande vacatures! Vacatures zijn zowel voor intern binnen Skondras als functies bij onze klanten.

Download gratis

Whitepaper Sales anno nu

 • Hoe geeft ook u een boost aan uw winst?
 • Traditionele salestechnieken worden steeds minder effectief: spring in op de laatste ontwikkelingen!

Lees het in de gratis whitepaper.