SBI Formaat

Consider it done!

Home » Projecten » Sales delivery » SBI Formaat

SBI Formaat

is één van de grootste bureaus in Nederland voor advies en training op het gebied van werknemersparticipatie, medezeggenschap en duurzame inzetbaarheid. De primaire doelgroep bestaat uit bedrijven met meer dan 50 medewerkers, omdat deze bedrijven volgens de wet verplicht zijn om een ondernemingsraad in te stellen.

 

SBI was zeer te spreken over de wijze waarop Skondras zich verdiepte in SBI en meedacht over de campagne. Ook de regelmatige uitgebreide terugkoppeling van de resultaten viel in goede aarde. Medio augustus was de campagne afgerond. Ondanks het feit dat die in de zomer liep, waren de agents van Skondras erin geslaagd een fors aantal afspraken te maken. Ook is het leeuwendeel van de database van SBI geactualiseerd met de telefoonnummers en e-mailadressen van de contactpersonen van de betreffende bedrijven.

 

“Skondras is een professionele organisatie die veel tijd en energie steekt in het bedenken en uitvoeren van campagnes. Zij denken verder in wat ze kunnen betekenen en leven zich in in de organisatie waar zij zich voor uitgeven. Skondras is pro-actief, transparant,
meedenkend en open in de communicatie. Ik ben zeer enthousiast en beveel hen van harte aan.”

Download gratis

Whitepaper Sales anno nu

  • Hoe geeft ook u een boost aan uw winst?
  • Traditionele salestechnieken worden steeds minder effectief: spring in op de laatste ontwikkelingen!

Lees het in de gratis whitepaper.